Tarieven

Hieronder vindt u onze prijzen terug.
U kan ook steeds via ons contactformulier een offerte vrijblijvend aanvragen.

TARIEF A

Opnemingsbedrag:  8,70 euro (inclusief 2 km)
Kilometertarief:  2,60 euro/km (na 2 km)
Wachtgeld:  34,50 euro/uur
Nachttarief:  2,60 euro

TARIEF B

Opnemingsbedrag:  8,70 euro (inclusief 2 km)
Kilometertarief:  2,90 euro/km (na 2 km)
Wachtgeld:  34,50 euro/uur
Nachttarief:  2,90 euro

TARIEF C

Vanuit Mechelen naar Luchthaven Zaventem: 57,50 euro

TARIEF D

Vanuit Mechelen naar Luchthaven Charleroi: 207,00 euro

Hoe kan u betalen?

U kan cash betalen aan onze chauffeurs. Elke auto beschikt over een betaalterminal zodat u ook elektronisch kan betalen. Indien u geld zou willen afhalen kan u dit vragen aan onze chauffeur, die u naar de dichtstbijzijnde bankautomaat brengt.

Wij hanteren ook specifieke betaalafspraken indien u vaak nood hebt aan vervoer. Indien u hier meer over wil weten, kan u gerust de chauffeur aanspreken, telefonisch of een mail sturen naar info@bm-taxi.be. Hiermee zal u een klantennummer hebben en zal uw factuur één keer per maand worden toegezonden.

De gehanteerde tarieven worden opgelegd door de Stad Mechelen.

Waarom BM-Taxi?

BM-Taxi is al jarenlang een ervaren taxibedrijf in Mechelen. Onze chauffeurs bieden u de allerbeste service aan. Wenst u een comfortable rit of toch liever een leuke babbel? geen enkel probleem! Onze chauffeurs helpen u met het inladen van uw bagage of staan u op te wachten met een paraplu.

Taxi is niet enkel een wagen met een chauffeur, het is de ervaring van de rit, de leuke gesprekken en een moment om even te ontspannen.~ Your Destination Is Our Destination